Vores historie

Det var et tilfældigt møde med naboen, der skabte ideen til Caspars Urban Food Bar. På dette eventyr mødte vores stifter, Xuan Thanh Ngo, en inspirerende og energisk herre, der havde en vision om at tilbyde lækre og sunde retter til aalborggenserne. Caspar havde især en forkærlighed for sine råvarer og deres sundhedsfremkaldende effekter.

Caspar fik en ny mulighed og gav stafetten videre til Xuan. Med Xuans livslange erfaring indenfor restaurationsbranchen, bragte han Caspars Urban Food Bar til nye højder. Med et kompetent personale og en iderig familie bag sig, blendede han Caspars forkærlighed for lækre råvarer og det bedste fra det asiatiske køkken sammen til Caspars Urban Food Bar.

Vores madbar er et sted fyldt med kærlighed til sund og lækker mad. Vi er en lille familie, der går op i at vores råvarer er top kvalitet og samtidigt at dine smagsløg bliver forkælet til det ypperste. Vi tror på at sund mad faktisk kan smage godt og vi bruger begrebet takeaway som et synonym for fridage fra køkkenet derhjemme.

Vores værdier & principper

Hjemmelavet

Vi vil sikre os, at vores mad er af den bedste kvalitet, og det er derfor, vi styrer hvert trin i processen.

frisk og råvarer af høj kvalitet

For at opretholde den øverste kvalitet prioriterer vi at vælge de bedste, friskeste og sundeste ingredienser, der stemmer overens med vores madkultur.

Promovere sund livsstil

Hvert måltid, du spiser, skal gøre dig stærkere, lykkeligere og øge dit energiniveau!

Ernæringsmæssigt balanceret

Vores bowls er kurateret for at give dig alt hvad du behøver til et sundt måltid: proteiner, mineraler, fibre, calcium, omega-3 fedtsyrer, vitamin A, B, C og K